top of page
2%20kopie_edited.png
Pieter
Ik ben Pieter, chef kok en zaakvoerder van ‘t Monument. Mensen gelukkig maken met eerlijke en eenvoudige gerechten gebaseerd op de Frans/Belgische keuken is de reden waarom ik doe wat ik doe. Ik hou van kwaliteit. Ik hou ervan om traditionele gerechten een eigen toets te geven.
Na mijn studies aan Hotelschool ter Duinen, deed ik ervaring op in de Shamrock * en het  Laurierblad ** en in Salons Orchidee, de zaak van mijn ouders. Toen zij in 2001 de zaak overlieten, voelde ik heel snel dat ik mijn eigen restaurant op de kaart wilde zetten in de Vlaamse Ardennen.
Samen met mijn vrouw, Evelyne, begon ik in de zomer van 2002 te bouwen aan mijn droom: een eigen zaak waar iedereen welkom is. 

Evelyne
Ik ben Evelyne, 
Uit liefde voor Pieter koos ik er bewust voor mijn job in de zorgsector te ruilen om mee te kunnen bouwen aan zijn droom. Mensen verzorgen is onze gedeelde passie; hij in de keuken, ik in de zaal. Ik hou ervan om mensen warm te ontvangen, hen te bedienen met een glimlach en het naar hun zin te maken. 
Bij ons is iedereen welkom. 

Samen met Pieter kijk ik er naar uit jullie te mogen ontmoeten in ‘t Monument. 
bottom of page